Webwinkel
  • Gegarandeerd de beste selectie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Volkskrantdag IFFR 2020

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Het is inmiddels vaste prik: de laatste zondag van IFFR is er de dag voor de lezers van de Volkskrant: de Volkskrantdag
Deze dag laat een dwarsdoorsnede zien van het mooiste wat IFFR te bieden heeft.  Op zondag 2 februari kijk je vijf festivalfavorieten achter elkaar, speciaal voor deze dag geselecteerd door IFFR-programmeurs en de Volkskrant-filmredactie. Doorkruis gedurende de Volkskrantdag Rotterdam van filmtheater naar filmtheater, of kies ervoor alle films vanuit dezelfde stoel te bekijken bij de Volkskrantdag Pathé Schouwburgplein, de Volkskrantdag Nieuwe Luxor Theater of de Volkskrantdag LantarenVenster.

IFFR
Met bijna 330.000 bezoeken en meer dan 2.400 aanwezige filmprofessionals (onder wie meer dan 320 filmmakers) is IFFR een van de grootste culturele evenementen van Nederland en tevens een van de grootste filmfestivals ter wereld voor publiek en filmindustrie. De officiële selectie van het festival bevat meer dan vijfhonderd lange, middellange en korte films uit meer dan vijftig landen. Daarnaast is er elk jaar een uitdagende line-up van tentoonstellingen, optredens, masterclasses en interviews.

Bestel nu jouw tickets voor zondag 2 februari 2020!

;

Praktische informatie

Volkskrantdag IFFR 2020

Zondag 2 februari 2020 | Rotterdam

Locaties
Pathé Schouwburgplein, Rotterdam
Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam
LantarenVenster, Rotterdam

De films van jouw route vind je op zaterdag 1 februari 2020 in de mail en op IFFR.com/vkroutes.
Op de dag zelf is er de Volkskrant-dag programmakrant die op alle festivallocaties gratis verkrijgbaar is en dient als gids.

Als Volkskrantdag-bezoeker volg je de route die je krijgt toegewezen
Je wisselt tijdens de dag vijf keer van zaal. Dit geldt niet voor de Volkskrantdag Pathé Schouwburgplein, Volkskrantdag Nieuwe Luxor Theater of voor de Volkskrantdag LantarenVenster. Daar bekijk je het gehele programma in dezelfde zaal.

Wisselen van route is niet toegestaan
Volkskrant-dag-tickets kun je na aankoop niet retourneren. Je kunt wel je tickets proberen te ruilen via de IFFR Volkskrantdag-ruilplaats. Die vind je via deze link: https://go.iffr.com/vkdag-facebook.

Let op: alleen de routes die in één keer met hetzelfde MyIFFR-account zijn gekocht worden ingedeeld in dezelfde route en volgen dus hetzelfde programma. Bijbestellingen op hetzelfde account vallen niet in dezelfde route als een eerdere bestelling.

Heb je vragen over de tickets voor de Volkskrantdag? Neem dan contact op via service@IFFR.com of ga tijdens het festival langs bij de servicebalie.