• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

David Bowies Lazarus

€20,- voordeel! Vanaf €24,15
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Lazarus is dé theater hit van dit seizoen met de klassiekers van David Bowie. Tot en met eind maart alléén in DeLaMar Theater Amsterdam. Boek nu met €20,- voordeel op voorstellingen in december tot en met februari en mis het niet!
De beschikbaarheid is afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal €1,85 orderkosten en/of €3,60 verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.

David Bowies Lazarus
Lazarus is dé theaterhit van dit seizoen. Anders dan alles wat je ooit zag en met de klassiekers van David Bowie. De Volkskrant quote: “Adembenemend mooi” en NRC noemt het een “puntgave show”. Lazarus is tot eind maart alléén te zien in DeLaMar Theater Amsterdam. Boek nu en mis het niet!

Weergaloze Dragan Bakema en Noortje Herlaar
In Lazarus ontmoeten we Bowies alter ego, Thomas Newton, die ons meeneemt door zijn leven, dromen en obsessies. Dragan Bakema vertolkt de rol van Thomas Newton en Noortje Herlaar speelt zijn assistent Elly. De briljante cast bestaat verder uit o.a. Pieter Embrechts, Thomas Cammaert, Holly Mae Brood, Shary-An Nivillac, Juliana Zijlstra en Jorrit Ruijs.

Wereldhits 
Lazarus is een muzikale belevenis. Je hoort vele Bowie-hits - zoals ‘Changes’, ‘Heroes’ en ‘Absolute Beginners’ - in prachtige, nieuwe arrangementen. Ze worden live gespeeld door een speciaal samengestelde ‘Lazarus Band’ met topmuzikanten.

“Beter dan het origineel uit New York” - Volkskrant

“Iets dat je nooit zag en je je voor altijd zal blijven herinneren” - Parool

“Gaat dat zien” - Metro

;

Praktische informatie

Lazarus

Locatie
DeLaMar Theater
Marnixstraat 402
1017 PL Amsterdam
Bekijk de routebeschrijving

Cast
Noortje Herlaar (Elly)
Pieter Embrechts (Valentine)
Juliana Zijlstra (Girl)
Jorrit Ruijs (Zach)
Dragan Bakema (Newton)
Holly Mae Brood (Maemi)
Thomas Cammaert (Michael)
Esmee Dekker (Teenage girl one)
Renée de Gruijl (Teenage girl two)
Shary-An Nivillac (Teenage Girl three)
Jeroen C. Molenaar (Ben)

Foto credits: Jan Versweyveld.

€20,- voordeel!
Vanaf
€24,
15