Webwinkel
  • Gegarandeerd de beste selectie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

2 dagen Maastricht incl. hotel en vele extra’s

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Genieten in het mooie Maastricht
Deze populaire stad aan de Maas heeft de perfecte mix van oud en nieuw. Bewonder de historische panden, strijk neer op een gezellig terras of ga rondneuzen in een van de hippe winkels. Bezoek ook zeker de Boekhandel in de oude Dominicanenkerk. Zelfs als je niet van lezen houdt, kijk je op deze locatie je ogen uit. De spannende kant van Maastricht ontdekken? Bij deze reis ga je samen met KRAS ondergronds in Grotten Noord. Je krijgt een rondleiding met een professionele gids en gaat de ondergrondse gangen van Maastricht ontdekken. De gids zorgt ervoor dat je niet zult verdwalen in dit labyrint. Het stelsel van meer dan 20.000 gangen is ooit door de mens uitgegraven en hier is nu nog een goede 80 kilometer van te bezoeken. Tijd over? Ga op eigen gelegenheid nog even langs Fort Sint Pieter. Bovenop het fort heb je een schitterend uitzicht over de stad, de Maas en het Limburgse landschap. Tip: ga met zonsondergang voor een nóg mooier uitzicht.

Hotel Buitenplaats Vaeshartelt***
Bijzonder overnachten in het groen doe je bij Buitenplaats Vaeshartelt. Nu een hotel, vroeger een slot, kantoor, hoeve en zelfs een kasteel. Wandel onder Nordmann Sparren van meer dan 30 meter hoog en zoek het poortje naar de geheime tuin.. Hier komt de historie onder je ogen tot leven. Geniet op dit prachtige landgoed vooral van de omgeving, maar ook van een heerlijk ontbijt en een uiterst comfortabele kamer. Extra genieten doe je met een heerlijk glas huiswijn of gluhwein en een portie bitterballen en heerlijke Limburgse vlaai en koffie in het hotel. Deze krijg je bij dit arrangement gratis van KRAS!

2-daagse reis naar Maastricht vanaf €59,- p.p.
- 1 overnachting Hotel Buitenplaats Vaeshartelt
- 1x uitgebreid ontbijtbuffet

Extra’s speciaal voor jou als lezer
- Bezoek en rondleiding in Grotten Noord
- 1 x glas huiswijn of gluhwein
- 1 portie bitterballen
- Heerlijke Limburgse vlaai en koffie in het hotel

;

Praktische informatie

2-daagse reis naar Maastricht vanaf €59,-
Aankomst is dagelijks mogelijk van 1 oktober 2019 t/m 31 maart 2020. Je kunt dit arrangement boeken t/m 24 november 2019. Meerdere reisduren te boeken.

 

Niet inbegrepen:
- Reserveringskosten €19,50 per boeking
- Toeristenbelasting en toeslag behoud cultureel erfgoed ca. € 6,- per persoon per nacht

Op deze reis zijn de ANVR- en SGR voorwaarden van toepassing