Webwinkel
  • Gegarandeerd de beste selectie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Minicruise naar York

(Tijdelijk) niet beschikbaar

3-daagse Minicruise naar York voor 2 personen
Het avontuur begint zodra je aan boord stapt. Je hebt je eigen comfortabele hut en er is genoeg keuze in restaurants. Geniet van live entertainment en drink een drankje in een van de bars of lounges. Er is zelfs een casino en bioscoop aanwezig. Je besteedt 2 nachten bij P&O Ferries aan boord en er wordt vervoer geregeld wanneer je in Engeland aankomt!

- 3-daagse Minicruise naar York
- Twee overnachtingen aan boord in een binnenhut met douche & toilet
- Vertrek vanuit Rotterdam
- Inclusief busvervoer naar York
- Reisdatum t/m 29 september 2019

York
Er zijn maar weinig plekken in de wereld die zo doordrenkt zijn met geschiedenis als York. De 2000 jaar oude stad is de hoofdstad van het graafschap Yorkshire. De bijna perfect bewaard gebleven middeleeuwse stadsmuren omringen de steegjes gevuld met winkels, traditionele pubs, talrijke musea en zandstenen kerken. In het hart van het gezellige centrum ligt de indrukwekkende York Minister, de grootste gotische kathedraal van Engeland. In York struikel je over musea en kunnen shopaholics hun hart ophalen in de kleine winkeltjes, boetiekjes of grote winkelcentra. Een aanrader is nog The Shambles; ouderwetse curiosawinkeltjes, antiekhandelaars en toffeemakers vind je hier.

Deze oude ommuurde stad is echt een genot om doorheen te lopen. Je waant je terug in de tijd. Breng een bezoek aan het kasteel, stap binnen in de York Minster, wandel door de prachtige tuinen en proef van lokale lekkernijen in de traditionele Engelse tearooms. 

LET OP:  het e-ticket is geldig voor een minicruise naar York voor 2 personen die een 2-persoons binnenhut delen. Het e-ticket is niet het P&O Ferries vervoersbewijs. Zodra je het e-ticket ontvangt kun je dit telefonisch omzetten naar een geldig P&O Ferries vervoersbewijs. Na 28 september 2019 is het niet meer mogelijk om het e-ticket om te zetten naar een P&O Ferries vervoersbewijs.

;

Praktische informatie

Minicruise naar York

Vertrekdagen
Donderdagen uitgesloten. Andere dagen gaan op basis van beschikbaarheid.

Vertreklocatie:

Luxemburgweg 2

3198 LG Rotterdam

Nederland

Bekijk de routebeschrijving

Prijzen
Maandag & dinsdag: €210 voor 2 personen
Woensdag: €218 voor 2 personen
Donderdag & zaterdag: €266 voor 2 personen
Vrijdag: €232 voor 2 personen
Zondag: €224 voor 2 personen

Handig om te weten

Actievoorwaarden

Het e-ticket dat je aanschaft is niet het vervoersbewijs. Zodra je het e-ticket ontvangt kun je dit telefonisch omzetten naar een geldig P&O Ferries vervoersbewijs. Het telefoonnummer van P&O Ferries Callcenter vind je op het e-ticket.


- Het e-ticket is geldig voor een minicruise naar York voor 1 of 2 personen in een 2-persoons binnenhut.
- Het e-ticket dient vóór 29 maart 2020 omgezet te zijn naar een geldig P&O Ferries vervoersbewijs. Na deze datum is het niet meer mogelijk om het e-ticket om te zetten naar een P&O Ferries vervoersbewijs. 
- Het vervoersbewijs is geldig op vertrek tussen 1 oktober 2019 en 29 maart 2020, op basis van beschikbaarheid. Reizen in de periode 20.12.2019 t/m 03.01.2020 is uitgesloten van deze aanbieding.
- Voor andere huttypes, maaltijden, alleen reizen en op andere supplementen geldt een toeslag. Deze toeslag kan direct bij boeken of in de haven op de dag van vertrek voldaan worden. 
- Het e-ticket is niet geldig i.c.m. andere acties of aanbiedingen. 
- Algemene & promotionele voorwaarden van P&O Ferries zijn van toepassing en zijn online verkrijgbaar op poferries.com.

Vanaf