• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
€15,50 korting Vanaf €34,50
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Glitter, glamour en swingende muziek bij Soul Sisters. Muzikaal eerbetoon aan onder meer Tina Turner, Aretha Franklin en Diana Ross.
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief €1,85 transactiekosten per bestelling.

De muziek is swingend en tijdloos. Geniet van het onnavolgbare repertoire van onder meer Tina Turner, Aretha Franklin, Diana Ross en Chaka Khan tijdens Soul Sisters. Deze spectaculaire soul- & Motown voorstelling presenteert alle grote hits uit deze muzikale stroming met een hoofdrol voor het repertoire van Tina Turner. Haar weergaloze songs worden op spectaculaire wijze uitgevoerd door een grote live band en drie echte ‘Soul Sisters’ die de nummers begenadigd vertolken. Geniet van iconische hits als ‘Private Dancer’, ‘Respect’ en ‘I’m Every Woman’ tijdens een twee uur durend muzikaal spektakel. Soul Sisters is ‘Simply the Best’ voor elke liefhebber van dit bijzondere genre. 

Tijdloos. Zo kan de Motown- en soulmuziek het beste worden omschreven. De Motown stroming heeft een eindeloze reeks wereldsterren voortgebracht. Dank aan de Jackson Five, Steve Wonder, Diana Ross en Marvin Gaye bijvoorbeeld. Tijdens de nieuwe voorstelling Soul Sisters komen alle legendarische hoogtepunten uit dit swingende genre voorbij. De naam van de show verraadt echter waar de meeste aandacht naar uit gaat. Het publiek wordt overdonderd door wervelende versies van de grootste soul hits aller tijden. Stil zitten is bijna onmogelijk. Alles wordt uit de kast getrokken om het publiek een swingende en onvergetelijke soul avond te bezorgen. Naast getalenteerde muzikanten, zangers en een uitgebalanceerd repertoire, wordt veel aandacht besteed aan de presentatie van het concert. De hele voorstelling straalt glitter en glamour uit. Dat geldt zowel voor het decor, de uitbundige kostuums als de muziek. Soul Sisters is dan ook een onmisbaar concert voor elke muziekliefhebber en slechts korte tijd in Nederland te zien.

;

Praktische informatie

Concertdata

Di 18 t/m vr 21 februari 2020 - Het Concertgebouw, Amsterdam. 20.15
Za 22 & zo 23 februari 2020 - World Forum Theater, Den Haag. 20.15
Ma 24 februari 2020 - De Doelen, Rotterdam. 20.15
Do 27 februari 2020 - MartiniPlaza, Groningen.  20.15

€15,50 korting
Vanaf
€34,
50