Webwinkel
  • Gegarandeerd de beste selectie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
22% KORTING €31,99 €25,-
Hardback 432 pagina`s Meer dan 150 recepten
Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt.
Gratis verzending. De levertijd bedraagt 1 à 2 dagen.

Hét naslagwerk voor de stoofliefhebber

Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe.

- Meer dan 150 stoofrecepten
- Heldere how-to's en technieken
- Duidelijke stap-voor-stapfoto's
- Uitleg van benodigdheden en -begrippen

'Goed voorbereiden, de hitte zijn werk laten doen en vaak een stuk later regenereren (een mooi woord voor opwarmen), waarbij je gelijk proeft dat de smaken nog beter zijn geworden. Op mijn lijf geschreven dus, dit thema!'

Hardback | Julius Jaspers | 432 pagina's

Bekijk hier alle kookbijbels.



;
22% KORTING
€31,
99
€25,
00