• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Tot €25,- korting Vanaf €24,25
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Deze megamusical is nu tijdelijk te zien in Nederland en is spectaculairder dan ooit! Bestel nu snel jouw tickets met korting! Geniet van de grootste Queen hits aller tijden in o.a. Amsterdam, Den Haag, Groningen, Apeldoorn, Heerlen en Breda. Slechts te zien van december t/m februari 2020.
De beschikbaarheid is afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal €1,85 orderkosten en/of €3,60 verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.

De megamusical -  met daarin de grootste Queen hits aller tijden - komt naar Nederland en is spectaculairder dan ooit! 
Speciaal voor Nederland wordt ‘We Will Rock You’ in de meest sensationeelste versie aller tijden geproduceerd. Geniet van nummers als ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Don’t Stop Me Now’, ‘Killer Queen’ en vanzelfsprekend ‘We Will Rock You’.

Fenomenaal eerbetoon aan Queen
'We Will Rock You’ is een futuristisch avontuur met 24 van de grootste hits van de legendarische Britse rockgroep Queen. Het verhaal, dat geschreven werd door Ben Elton, speelt zich af in een tijd waarin live muziek en muziekinstrumenten verboden zijn. Maar de jeugd rebelleert en strijdt tegen het almachtige bedrijf dat hun leven beheerst en een dieet van digitaal geproduceerde popmuziek voorschrijft. Het verzet groeit!

Amerikaanse superster maakt musicaldebuut als Killer Queen
Voor de Amerikaanse superster Anastacia is haar rol als Killer Queen in ‘We Will Rock You’ een droom die uit komt. De zangeres behoort tot de grootste sterren ter wereld. Ze stond in 2005 met de originele Queen op het podium tijdens een concert in Zuid-Afrika en vertolkt nog altijd met enige regelmaat het repertoire van de band. De rol van Killer Queen in ‘We Will Rock You’ is haar dan ook op het lijf geschreven. In MartiniPlaza Groningen speelt Tia Architto de hoofdrol in de rockmusical. De zangeres behoort tot de grootste musicalsterren ter wereld en is een begenadigde vertolkster van het Queen repertoire. Ze schitterde onder meer in ‘The Sound of Music’, ‘Sister Act’ en ‘Hairspray’.

Bestel nu snel jouw tickets!

;

Praktische informatie

Data en locaties

MartiniPlaza, Groningen 
Speeldata: 
15 tot en met 19 januari 2020

Theater Orpheus, Apeldoorn 
Speeldata:
23 januari tot en met 26 januari 2020

Theater Heerlen
Speeldata:
29 januari tot en met 2 februari 2020

Chassé Theater, Breda
Speeldata:
12 februari tot en met 16 februari 2020

Klik hier voor meer informatie

Handig om te weten

Locaties We Will Rock You

Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

AFAS Live, Amsterdam
ArenA Boulevard 590
1101 DS Amsterdam

World Forum Theater, Den Haag
Churchillplein 10
2517 JW Den Haag

Martini Plaza, Groningen
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen

Theater Orpheus, Apeldoorn
Churchillplein 1
7314 BZ Apeldoorn

Theater Heerlen
Burgemeester van Grunsvenplein 145
6411 AS Heerlen

Chassé Theater, Breda
Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK Breda

 

 

 

Tot €25,- korting
Vanaf
€24,
25